Aanbevolen

Nieuw

Etalagepoppengigant BV

Catalogus etalagepoppengigant.nl
Heineken custom hoofd
Vodafone winkel
Eurodisplay mannequins female

Etalagepop

Een etalagepop is natuurlijk onmisbaar in een kledingwinkel. Etalagepoppen, of paspoppen, zorgen ervoor dat de kleding mooier gepresenteerd kunnen worden. Deze poppen worden dan ook vaak ingezet om nieuwe collecties of aanbiedingen in de spotlights te zetten. Heeft u nog een goede etalagepop nodig voor uw winkel of wellicht uw beursstand? Dan kunt u zeker een goed model vinden bij Etalagepoppengigant.

Diverse varianten van de etalagepop

Er zijn meerdere varianten van de etalagepop die u in kunt zetten voor uw onderneming. Als ervaren groothandel bieden wij u een veelzijdige keuze. Zo kunt u bij ons terecht voor een model van kunststof-plastic in een geheel witte kleur, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een zwarte uitvoering. Daarnaast zijn er ook realistische etalagepoppen van polyester. Binnen dit assortiment vindt u ook damesuitvoeringen die voorzien zijn van make-up.

Etalagepop kopen of huren

Een etalagepop kopen is natuurlijk een goede investering wanneer u er veel gebruik van wilt gaan maken. Wilt u bijvoorbeeld uw etalage standaard inrichten met één of meerdere exemplaren? Dan is het kopen van de poppen een uitstekende optie. Maakt u slechts af en toe gebruik van een mannequin, bijvoorbeeld op de beurs of tijdens evenementen? Dan kan het een betere optie zijn om een paspop te huren. Ook hiervoor kunt u uitstekend bij ons terecht. U kunt eens een kijkje nemen in ons aanbod verhuurmodellen om een idee van de mogelijkheden te krijgen.

Neem contact met ons op

Wanneer u een etalagepop nodig heeft, dan bent u bij Etalagepoppengigant aan het juiste adres. U kunt bij ons kopen of huren voor een bepaalde periode. Als groothandel is etalagefiguren kunnen wij u altijd de service bieden die u nodig heeft. Wilt u meer informatie of advies? Bel dan vrijblijvend naar +31 (0) 591 35 70 77, mail naar info@etalagepoppengigant.nl of vul het online contactformulier in.